Over Ons

In december 1994 startte Geert Berkelmans als zelfstandig ondernemer met een klein schoonmaakbedrijf.
Als man van de praktijk zag hij zijn klantenkring snel groeien.
Daarnaast werd hij veelvuldig ingehuurd door grotere schoonmaakbedrijven in Brabant en Limburg die gecharmeerd bleken van de werkwijze en de prijsstelling van Schoonmaakbedrijf Berkelmans.

Met de voordeur op een kier en de achterdeur gesloten, wist Geert Berkelmans in een beheerst tempo een goed en betrouwbaar personeelsbestand en een gedegen klantenbestand op te bouwen.

Kwaliteit en een flexibele werkwijze staan bij Schoonmaakbedrijf Berkelmans hoog in het vaandel. Die kwaliteit wordt bereikt door een goede opleiding en begeleiding van het personeel, een constante scholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en vooraf een grote betrokkenheid van de medewerkers. Een reële planning en een heldere, inzichtelijke overeenkomst liggen daaraan ten grondslag.

De personeelsleden van Geert Berkelmans worden zoveel mogelijk gekoppeld aan één vast project. Zo ontstaat een band met de opdrachtgever en zijn personeel. En bij onverhoopte problemen staan de korte lijnen binnen het bedrijf garant voor een snelle oplossing.

Geef een reactie